Building Construction

Vi älskar att renovera!

En av de bästa känslorna här i världen är att göra en annan människa glad. Det är något vi på Expandbygg lägger mycket energi på. Att noggrant, prisvärt och effektivt kunna lämna över ett färdigt projekt är en fantastisk känsla. Den vill vi ge dig. Går du med renoveringsplaner, hör av dig för en kostnadsfri konsultation!

Master-Planning-Icon

Planering

När du kontaktar oss, bokar vi tid för konsultation där vi gemensamt skapar en plan som vi sedan finslipar och överlämnar till dig tillsammans med en offert. Vi använder oss av besiktningsmän för att fastställa även de svårare bedömningarna.

Interior-Design-Icon

Interiör design

Kanske vet du precis vilken produkt du vill ha när du renoverar. Om inte hjälper vi dig gärna på traven när du ska välja till exempel ditt nya kök eller badrum. Vi kan det senaste inom interiör design och ger dig gärna förslag på inredning.

Sustainable-Design-Icon

Hållbar design

Självklar är det enda viktiga inte att det ser bra ut, det ska även hålla bra. Rådfråga gärna oss när du ska välja design, vi vet vad som håller och hjälper dig gärna med vägledning i dina val!

Vi renoverar

Så att du kan tänka på annat

Det finns så mycket man vill hinna med här i livet. Låt oss sköta dina renoveringar och få tid över till annat som är viktigt för dig!

Exempel på renoveringsservice som vi utför

Vi arbetar med flera olika specialistområden! Kontakta oss för att få mer information angående vad vi kan göra för ditt projekt. Nedan finner ni några exempel på olika renoveringar som vi utför.

Takbyte samt installation av solpaneler.
Badrumsrenoveringar med exempelvis kakelbyten, värmegolv mm.
Renoveringar av kök.

Vi är stolta över vad vi gör

Vi utför arbeten som vi är stolta över, så du kan vara stolt när du ska visa upp din renovering.

Oavsett om du behöver hjälp att renovera hemma eller på din restaurang eller ditt kontor så ska du alltid kunna visa upp resultatet och känna dig stolt och nöjd samt trivas i din nya miljö.

Vi tar ditt uppdrag på största allvar, det spelar inger roll hur litet projektet är, alla projekt är viktiga och alla kunder är viktiga. Det är viktigt för oss att du känner dig prioriterad och lyssnad till. Noggrannhet och lyhördhet är viktiga byggstenar för att skapa fantastiska resultat. Kunskapen om tillvägagångssättet ger oss möjlighet att ge dig en rimlig tidsplan för ditt projekt. Fyll i vårt kontaktformulär idag om du går i renoveringstankar. Vi erbjuder dig en gratis konsultation!

We-Proud-What-We-Do-Image

Fler arbeten som vi utför

Går du i renoveringstankar. Vi har bred kunskap inom renovering och erbjuder flertalet tjänster. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation!

Renovering av fasad

Vi renoverar eller byter ut din fasad.

Underhåll

Vi utför olika typer av underhåll i ditt hem.

Nykonstruktion

Vi hjälper dig bygga nytt från grunden.

Exteriör design

Vi hjälper dig med trädgårdsanläggning, altanbygge och annat som rör utsidan av huset.

Takreperation

Vänta inte för länge med att laga taket, det kan medföra att fukt tränger sig in och skadar ytterligare delar av ditt hus.

Isolering

Vi isolerar nytt och byter ut din gamla isolering. Spara pengar med ett bra isolerat hus.

Söker du kvalitativ service till ett bra pris?
Vi finns i Göteborg med omnejd och ser fram emot att se vad vi kan göra för dig och ditt projekt.