General Construction

Home Våra tjänster Allmän byggnation
FYLL I VÅRT FORMULÄR
Vi ser fram emot att få veta mer om dig. Fyll i vårt formulär så vi kan höra av oss till dig med bra förutsättningar för att komma igång med dina planer så snart som möjligt
Building-Construction-Management-Image

Vi erbjuder bred kompetens

Vi har experter inom flera olika områden för att kunna erbjuda en bred service och göra det möjligt att ta hand om hela projektet från start till mål.

Hos oss arbetar kunnig personal med lång erfarenhet men de vägleder också de nyare medarbetarna in i branschen och ger dem ovärderliga erfarenheter och kunskaper som de besitter efter sina år inom byggsektorn. För det är viktigt med erfarenhet men även att nya talanger tillkommer för att branschen ska hålla sig i rullning. Vi samarbetar även med andra leverantörer ibland om det behövs för att ditt projekt ska bli klart i tid.

Vi är ID06 registrerade och har de certifikat som branschen kräver.

Privata hus, industriella byggnader, kommunala objekt eller kommersiella – Vi kan byggnation i allmänhet. Vi bygger nytt, renoverar och ändrar infra- och landskapsstruktur.

Vill du ha en ny uppfart till ditt hus? Är entrén till ditt företag inte så inbjudande som du önskar? Vill du förnya i din restaurang? Vi sköter det hela från planeringsstadiet till  det färdiga resultat.

Exempel på arbeten vi utför

Building-Renovation-Image
RENOVERINGAR
Building-Maintanance-Image
UNDERHÅLL
New-Building-Construction-Image
NYBYGGEN

Fördelar för dig

När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att jobbet blir utfört av behörig personal, med goda kunskaper inom sitt område. Vi är självklart ID06 registrerade och all vår personal har alltid sitt ID06-kort med sig.

Vi håller oss alltid uppdaterade på den senaste tekniken och materialet. Vi strävar alltid efter att ge dig det bästa materialet för dig till de bästa priset.

Vi är ansvars- och olyckfallsförsäkrade via Trygg Hansa.

Söker du kvalitativ service till ett bra pris?
Vi finns i Göteborg med omnejd och ser fram emot att se vad vi kan göra för dig och ditt projekt.