Our Company

Home Vårt företag

Ett komplett byggföretag med totalentreprenad

Oavsett om ni är privatperson, företagare eller har en förening, finns vi där för er och kan utföra hela arbetet från projektplanering till färdiga resultat.

Planering och strategi

En god plan, är viktig för ett bra genomförande. Hos oss arbetar erfarna projektledare med olika kunskaper, för att skapa den bästa planen för ditt projekt.

Kundnöjdhet

Vi tar alltid dina synpunkter på största allvar. Vi jobbar ständigt med utveckling och den goda kontakten med våra kunder är grundläggande för att vi alltid ska ge dig den bästa servicen. Vi finns här för dig!

Välkommen till en värld av möjligheter!

Önskar du att din altan var större, att ditt hus fick alla förbipasserande att häpna av den vackra kulören som du valt eller är det dags att elräkningen blir lägre. Vi utför alla typer av nybyggen, renoveringar och tillbyggnader. Vi målar om, installerar solenergi, bygger det perfekta garaget för dina behov eller är det kanske ett nytt badrum som du har längtat efter? Berätta för oss om dina drömmar så ser vi till att dem blir sanna.

Kontakta oss idag för att få din offert!

Vår kommunikation förverkligar dina idéer, våra kunskaper ger kvalitativa resultat enligt dina önskemål.

Vi utför arbeten som håller!

När du anlitar oss är vet viktigt för oss att du är nöjd med resultatet och att resultatet håller länge! Vi följer alltid upp våra arbeten med godkända besiktningsmän och självklart är vi ansvarsförsäkrade, för vår gemensamma trygghet men framför allt för att du som kund ska kunna känna dig lugn och trygg!

Vår relation är ovärderlig!

Vi värdesätter högt den personliga kundrelationen. Kommunikation är A och O för att veta exakt hur kundens önskemål ser ut. Därför är kommunikationen med våra kunder så viktig för oss. För om vi förstår precis hur du vill ha det kan vi också leverera det bästa resultatet just för dig.

Våra kunskaper är vår styrka!

Med erfarenhet och kunskapen som krävs tar vi oss an ditt uppdrag med största engagemang. Oavsett om vi utför arbetet helt själva eller tar hjälp av någon utav våra duktiga samarbetspartners, ansvarar vi alltid för att arbetet blir utfört med kvalité, hållbarhet och att det är kostnadseffektivt för din plånbok.

Våra kompetenser tillsammans med våra samarbetspartners driver även det största projekten i hamn

Inget projekt är för stort eller litet för oss. Vi har goda samarbeten med andra erfarna partners för att även kunna genomföra de största projekten. Låt oss ta hand om allt, från grund till färdiga resultat.

Varför välja oss?

Med många olika kunskapsområden inom byggsektorn kan vi ta oss an många olika sorters projekt. Vi samarbetar med andra erfarna företag för att gränserna inte stannar hos oss, dem sträcker sig hela vägen till dina önskade resultat! Självklart anlitar vi alltid behörig personal som alltid är ID06 registrerade! Vi är ansvars- och olycksfallsförsäkrade via Trygg Hansa!

100+

Framgångsrikt

Genomförda Projekt

Göteborg med omnejd

Vi utför uppdrag i

Göteborg och närliggande kommuner

25+

Vi har medarbetare

med många års erfarenhet

Vi tillhandahåller lösningar på dina problem

Har du grubblat över hur du ska ta dig an ett projekt, behöver du ha fackmannamässigt utfört arbete eller räcker din tid bara inte till allt du vill. Vi har lösningarna i form av erfarna hantverkare, arkitekter och projektledare - för att göra dina projekt till verklighet.

Hur går det till?

Svara på vårt formulär, så får vi grundläggande information om vad ditt projekt handlar om. Sedan kontaktar vi dig för en mer detaljerad panering samt ge dig en offert på arbetet.
Välkomna att kontakta oss!