Flooring & Roofing

Home Våra tjänster Golv- och takläggning
Kontakta oss
Fyll i vårt formulär så hör vi av oss!
Building-Construction-Management-Image

Golv och Tak

Våra kunniga medarbetare lägger ditt golv och tak effektivt och noggrant

Låt oss fixa tak- eller golvbytet! Höga elkostnader? Behöver du kanske ett nytt tak för att minska draget och därmed elkonsumtionen? Vi byter det tids- och kostnadseffektivt. Våra kunniga medarbetare kan det där med tak och golv. Hos oss är du i trygga händer. Vi erbjuder även installation av solpaneler på ditt nya tak för att hjälpa dig att spara in ytterligare på elkostnaderna i framtiden. Vi har duktiga samarbetspartners inom montering och installation av solpaneler, så låt oss sköta allt från takbyte till installationen av dina nya paneler.

Vill du exempelvis renovera badrummet och lägga ny klinkers. Vore de inte då skönt att samtidigt installera värme i golvet? Det fixar vi! Vi sköter hela processen i din badrumsrenovering. Vi har behörighet för våtrum samt elcertifikat. Vi är självklart ansvars- och olycksförsäkrade.

Vänta inte för länge med gamla tak

Ett tak som är ruttet eller fuktskadat kan påverka övriga delar av byggnadens konstruktion. Det är viktigt att byta ut det som är skadat innan något annat påverkas. Vi hjälper dig att noga kontrollera vad som behöver bytas ut och gör därefter en planering och ett kostnadsförslag för dig. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation!

Building-Renovation-Image
RENOVERINGAR
Building-Maintanance-Image
UNDERHÅLL
New-Building-Construction-Image
NYBYGGNATION

Vi vet hur viktigt golvet är

Våra skickliga golvläggare lägger golvet du behöver. Det finns olika sorters behov i olika sorters miljöer, vi jobbar med allt från golv i våtrum till textila golv. Vi lägger noggrant golvet i på arbetsplatsen eller i hemmet.

Prata med oss om vilket golv du behöver. Vi slipar även befintliga golv i exempelvis parkett och skapar den där nygolvskänslan igen utan att ta bort det gamla golvet.

Söker du kvalitativ service till ett bra pris?
Vi finns i Göteborg med omnejd och ser fram emot att se vad vi kan göra för dig och ditt projekt.