Interior Design

Vi sätter professionell touch på ditt projekt

Kanske vet du exakt hur du vill ha det, eller så vet du kanske vilken känsla du vill komma åt när man kommer in i rummet. Oavsett hur tydlig bild du har av önskat resultat så kan vi hjälpa dig.

Vi hjälper dig att inreda ditt hem eller till exempel din restaurang med allt från möbler, växter, lampor och färg, men också med platsbyggda möbler eller specialsnickrade möbler som passar just er.

Ett rum är mer än bara väggar, golv, tak och möbler, Det kan exempelvis berätta vilka vi är, få oss att känna saker, ge oss upplevelser, åtrerhämtning och energi. Låt oss hjälpa dig att plocka fram det lilla extra i rummet och få alla som kommer in i det att känna just det där du vill förmedla.

Olika arbeten inom interiör design

Små förändringar som ger mer yta

Bor ni trångt hemma? Vi har idéer och lösningar till er som hjälper er att skapa yta. Kanske är det barnrummet som behöver fungera för fler än ett barn eller behöver kanske vardagsrummet även agera kontor. Vi hjälper dig att designa och inreda funktionellt för att du ska kunna få ut det mesta av ditt rum.

Tilltalande restaurangmatsal

Vi ni förnya er restaurang? Vi har lång erfarenhet av att stötta restaurangers verksamhet, både med arbeten i köket men även ute hos kunderna i matsalen. Vi hjälper er att skapa rätt miljö för er restaurang.

Bättre arbetsmiljö

Är ditt kontor tråkigt att komma till? Tar du hellre dina kunder någon annan stans? Vi hjälper dig! Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation så tittar vi på vad vi kan göra för att göra ditt kontor mer inbjudande och kanske till och med till den bästa plats du vet.
FYLL I VÅRT FORMULÄR
Vi ser fram emot att få veta mer om dig. Fyll i vårt formulär så vi kan höra av oss till dig med bra förutsättningar för att komma igång med dina planer så snart som möjligt.
Söker du kvalitativ service till ett bra pris?
Vi finns i Göteborg med omnejd och ser fram emot att se vad vi kan göra för dig och ditt projekt.